Beeldenwereld is op zoek naar stagiaires

Voor het project Wijkreporters Heseveld zoeken wij nog 1 of 2 stagiaires. Werkzaamheden van de stagiaire zullen vooral bestaan uit het begeleiden van de wijkreporters gedurende het gehele project (tijdens workshops, filmopnames, presentaties op school en andere locaties), PR en promotieactiviteiten voor het project, monitoring en evaluatie van het project en eventueel het doorontwikkelen van het project zodat we het in de toekomst kunnen herhalen evt. in aangepaste vorm.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar een stagiaire die ons en de wijkreporters kan helpen met de filmopnames en de montage van de wijkreportages. Heb je interesse? Meld je dan aan via info@beeldenwereld.nl.

Voor de Wijkreporters Wolfskuil 2016 maakte stagiair Juan Rooijakkers leuke voorstelfilmpjes van de wijkreporters.